A szoftver az egyénileg meghatározott szabályok alapján MP3 zeneszámok lejátszását végzi. A lejátszott számokat folyamatosan naplózza, valamit minden nap statisztikát készít a megelőző időszakban lejátszott zenékről. A listákat többféle formátumban készíti el. A listákhoz az MP3 zenék adatait (szerző, előadó, cím, stb.) az MP3 fájlból olvassa ki. A szoftver megvásárlása esetén ajándékba adjuk az MP3 Tag Editor 2008 szoftvert!
Tudjon meg többet...
A szoftverrel az MP3 fájlokban tárolhatjuk a zenék adatait (szerző, előadó, kiadó, stb.). A program olvassa az 1.x és a 2.x szabvány szerint tárolt információkat, a tárolást azonban a 2.3 szabvány szerint végzi. Szorosan együttműködik az MP3 Player 2008 szoftverrel.
Tudjon meg többet...
Kis- és közepes vállalkozások, egyéni vállalkozók számára készített szoftver, amellyel egyszerűen és gyorsan készíthetők el a számlák, akár nagy számban is. Öntanuló funkciója révén mindent azonnal elvégezhetünk, például számlaírás közben rögzíti a program a partner adatait vagy a számlatételeket, ezáltal a számlaírásra fordíottt idő jelentősen csökken a hagyományos módszerekhez képest.
Tudjon meg többet... (hamarosan)
További termékeinket (melyek feltöltése folyamatban) megtekintheti a referenciák oldalon.